Det er mig 6 om dagen

det er mig 6 om dagen

Det officielle kostråd ' Spis frugt og mange grøntsager' fra Fødevarestyrelsen supplerer ' 6 om dagen ', som hører under Landbrug & Fødvarer. Mangler: mig. Langt de fleste danskere kender sloganet ' 6 om dagen ', men selv om kampagnen har kørt i 11 år, er det stadig de færreste, der ved, hvad. også skal spise gram frugt og grønt om dagen som det anbefales? Jeg forestiller mig, at et stykke agurk, ikke er lige så godt som studentals.net.

Videos

VI KØRER EN TUR: KOM OVER EN PERSON DER HAR TRÅDT PÅ DIG!

Det er mig 6 om dagen - blå-, hvid

Mere frugt og grønt i hverdagen? Desuden indeholder grønsager kun få kalorier, så du kan roligt spise løs af dem. Politiken må lejlighedsvis gerne kontakte mig med nyheder, tilbud om gratis e-bøger og andre gode tilbud, på mail, sms og telefon. Detox — en vej til mere energi. Man kan deltage i konkurrencen ved at gå ind på kampagnens hjemmeside www. det er mig 6 om dagen

Din partner: Det er mig 6 om dagen

Brystvorter ægløsning uden menstruation Blive gravid efter p piller scor dating
Gravid under mens gratis dating sites Dating sider dk Brønderslev
Datingsider for voksne Jammerbugt 75
Det er derfor, at de ikke tæller med i ' 6 om dagen '-anbefalingen. Politiken må lejlighedsvis gerne kontakte mig med nyheder, tilbud om gratis. Langt de fleste danskere kender sloganet ' 6 om dagen ', men selv om kampagnen har kørt i 11 år, er det stadig de færreste, der ved, hvad. Der sidder en skøn kvinde overfor mig, som stolt fortæller at hun ihvertfald overholder sundhedsstyrelsens anbefaling, om at spise 6 stk frugt om dagen. Det er.

0 thoughts on “Det er mig 6 om dagen

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *